Credem în dezvoltarea durabilă a companiilor bazată pe valori și pe crearea de experiențe pozitive în relațiile de business.

Credem în dezvoltarea durabilă a companiilor bazată pe valori și pe crearea de experiențe pozitive în relațiile de business.

HELVE

More than business.

Suntem HELVE și din 2010 am ridicat etica, corectitudinea și responsabilitatea în business la un alt nivel, prin construirea de colaborări durabile cu clienții noștri. Așa a început dezvoltarea conceptului HELVE, o gama de produse inovatoare și parteneriate de succes, bazate pe încredere și profesionalism.

Brand românesc cu capital privat și aspirații înalte, HELVE comercializează produse de calitate superioară, sigure și fiabile, garantate de renumele producătorilor parteneri, recunoscuți la nivel internațional.Ca și concept, HELVE reprezintă business-ul care oferă prin diviziile sale soluții profesioniste prin intermediul departamentelor
MUNICIPAL, SERVICE, CONSULTING - toate acestea prin soluții viabile și personalizate.

Mizam pe dezvoltare durabila.

Având la bază un sistem puternic și eficient de distribuție a echipamentelor aeroportuare și în special a echipamentelor care asigură deservirea aeronavelor la sol sub denumirea de Aviatech, compania noastră și-a extins activitatea într-un spectru mai larg, manifestat în aria echipamentelor pentru municipalități și cea a consultanței în domeniul achizițiilor publice, anticipând astfel fluxul și nevoile pieței din România.

Astfel, după 8 ani de activitate a fost necesar să găsim un nou cuvânt care să ne susțină conceptul de business: Aviatech s-a transformat în HELVE. Asocierea brandului cu „helve” provine din conceptul de „susținere/suport” în relaționarea cu clienții, aceasta fiind valoarea principală pe care ne construim parteneriate de business.